Gå til hovedindhold

Aftendyp i Frederiksberg Svømmehal

Til Kulturnatten 2024 inviterer Frederiksberg Badene alle besøgende til en oplevelse ud over det sædvanlige i Frederiksberg Svømmehal.

Indhold

    Denne aften dæmpes lyset i svømmehallen, små lys tændes langs bassinerne, og rolig musik vil spille. 

    Kom og nyd en afslappende svømmetur i dæmpet belysning med vandets skvulpen og musikken som beroligende lydkulisse.

    Svømmehallen har denne aften åbent kl. 18.00-23.30. Bassinerne lukker kl. 23.00, og omklædningen lukker kl. 23.30.

    Adgang til arrangementet kræver et kulturpas. Kulturpasset giver adgang til 25 meter-hallen, Familiehallen samt den almindelige omklædning.

    Ønsker du at besøge vores luksusomklædning og kurbad, er det muligt, da det holder ekstraordinært åbent denne aften. Adgang hertil er dog ikke inkluderet i kulturpasset. 

    Ønsker man ikke at svømme i bassinerne, er man meget velkommen til at komme forbi og opleve stemningen og arkitekturen i den store 25 meter-hal fra balkonen, hvor det også er muligt at komme helt tæt på to af Vilhelm Lundstrøms vidunderlige mosaikker. Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt af filme eller fotografere.

    Da vi ønsker at skabe en afslappende oplevelse, skal samtale foregå dæmpet. Derfor gør vi også opmærksom på at eventet ikke er oplagt til børnefamilier.

    Husk at medbringe en 20’er til skabene i omklædningen. Evt. har man mulighed for at købe en polet i receptionen til 15 kr.