Gå til hovedindhold

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på dit spørgsmål her.

Indhold

  Generelt

  Har du glemt dine ejendele i svømmehallen eller svømmehallens omklædningsrum, kan du henvende dig fysisk i receptionen i vores åbningstid.

  Vi har mange glemte sager, så cirka hver anden uge giver vi dem videre til genbrug. Kun værdigenstande som smykker mv. sorteres fra og gemmes.

  Dit badetøj skal være rent og lavet af nylon, neopren eller tilsvarende materiale. Badetøjets længde har ikke betydning – du kan derfor for eksempel bære burkini eller våddragt. Af sikkerhedsmæssige årsager må badetøjet dog ikke flagre.

  Disse regler er af hensyn til vandkvaliteten samt din sikkerhed.

  Er du i tvivl kontakt personalet, så hjælper de gerne.

  Ja, det er muligt at leje håndklæder i receptionen i den svømmehal, man besøger. Leje af håndklæde koster 20 kr. 

  Der er krav fra miljømyndighederne om, at der skal være klor i bassinvandet. Selvom vi ikke kan undvære klor som bakteriedræbende stof, er klor et kemikalie, som vi ikke ønsker at bruge mere af i vandet, end nødvendigt. Derfor beder vi jer om at vaske jer grundigt før besøget.

  Klor tilsættes vandet for at desinficere og derved sænke risikoen for infektioner og virus.

  I svømmehallens maskinrum følger vi klorindholdet på vores elektroniske måleapparater. Derudover tages manuelle klorprøver dagligt, så vi kan følge vandkvaliteten i alle vores bassiner.

  Dette gør vi for at sikre at vandkvaliteten altid ligger inden for de tilladte krav, som er bestemt af Miljøministeriet.

  Føler du dig sløj eller syg, skal du blive hjemme.

  Lider du af smitsomme sygdomme såsom diarré, smitsom eksem, væskende sår, fodvorter eller fodsvamp, som ikke er under behandling, beder vi dig blive hjemme.

  Omklædning

  Omklædningen for kvinder ligger i højre side af bygningen, og mændenes ligger i venstre side – begge på 1. sal. 

  Skal du besøge luksusomklædningen ligger denne i stueetagen - ligeledes med kvindernes på højre side og mændenes på venstre side.