Gå til hovedindhold

Vi inviterer til genåbning og fest

Nu sker det! Den 17. juni er Frederiksberg Svømmehal klar til at slå dørene op – med fribilletter de tre første dage og festlige arrangementer i åbningsugen.

Indhold

  Den officielle genåbning af Frederiksberg Svømmehal finder sted mandag den 17. juni klokken 12, hvor borgmester Michael Vindfeldt officielt klipper snoren, og der vil være taler og musikalske indslag.

  Fribilletter til svømmehallen

  Umiddelbart herefter samt de følgende to dage har du mulighed for at tage dig en svømmetur uden at skulle have pungen op af lommen.

  Billetten giver to timers adgang til 25 meter-hallen, Familiehallen og rutsjebanen gennem den almindelige herre-/dameomklædning. Evt. ledige billetter vil kunne bookes ved ankomst.

  Halv pris på kurbad

  I anledning af genåbningen kan du desuden købe adgang til kurbadet for halv pris. Også dette særtilbud gælder den 17.-19. juni. 

  Familieaktiviteter lørdag den 22. juni

  Lørdag den 22. juni klokken 11-15 er der genåbningsfejring på Helgesvej foran bygningen med familieaktiviteter, der tager udgangspunkt i svømmehallen – fx quiz med præmier fra svømmehallen, mosaik-workshop, hvor du kan lave din egen Lundstrøm-inspirerede mosaik, science-workshop, introduktion til babysvømning, food-truck og meget mere.

  Det kræver ikke billet at deltage ved hverken den officielle åbning den 17. juni eller de festlige begivenheder på Helgesvej foran svømmehallen den 22. juni.